Emma Feldman är ny ordförande för Moderatkvinnorna i Stockholms län!

Emma Feldman håller sitt kandidat-anförande.

Moderaterna i Järfälla är mycket stolta över att oppositionsrådet Emma Feldman valts till ordförande för Moderatkvinnorna i Stockholms län på Moderatkvinnornas årsstämma i fredags. 

Emma Feldman ser fram emot att inleda arbetet tillsammans med styrelsen för att utveckla och arbeta fram de frågor och den politik som Moderatkvinnorna kommer att driva under de kommande åren.

Jag är otroligt glad och tacksam över att ha fått det stora förtroendet att leda Moderatkvinnorna i Stockholms län. Det är ett fantastiskt nätverk där jag har lärt mig väldigt mycket under de senaste åren och nu är det min och den nya styrelsens uppgift att se till att fler kvinnor väljer att engagera sig i Nya Moderaterna. Det är i det här nätverket vi ska bidra till att forma morgondagens kvinnliga ledare.

 

Moderaterna i Järfälla ser fram emot att få följa arbetet på nära håll och önskar Emma och hela den nyvalda styrelsen lycka till!

Styrelsen består nu av följande personer:

Emma Feldman, Järfälla, Ordförande
Zarah Sjökvist, Vallentuna, 1:e vice ordförande
Marianne Kock, Södertälje, 2:e vice ordförande
Helena Butén, Ekerö
Annette Tagesson, Norrtälje
Christina Böös, Danderyd
Ida Drougge, Lidingö
Farzana Khan, Salem
Josefin Malmqvist, Sundbyberg
Anki Svensson, Tyresö

Emma Feldman som nytillträdd ordförande tillsammans med avgående ordföranden Alexandra Anstrell från Haninge.

 

Avgående ordförande Alexandra Anstrell från Haninge håller sitt avslutningsanförande.
Styrelsens presidium. Från vänster: Marianne Kock, Södertälje, 2:e vice ordförande, Emma Feldman, Järfälla, Ordförande och Zarah Sjökvist, Vallentuna, 1:e vice ordförande.